Facebook, en döende koloss? Del 2.

Åter till Facebook då. Nästa sak som stör och är oerhört frustrerande är att drabbas av begränsning av vad man har tillgång till på Facebook.
Först fattar man inte vad som hänt, man tror något är fel med hela Facebook när det inte går att läsa utomståendes kommentarer. Det poppar ju inte upp ett meddelande som är synligt och deklarerar vad som skett. Det är först när man kika in i supportdelen och man finner ett meddelande om detta.

Där finns möjligheten att Överklaga vilket jag gjort ett antal tillfällen men aldrig fått någon respons på oavsett vad eller hur man skriver.

Detta irriterar mig väldigt mycket, funktionen Överklaga uppfattar jag mest som ett hån mot kontohavare som finns där för att det ska se bra ut.
Givetvis förstår jag att med tanke på den oerhörda mängden konton som finns att de inte kan lämna personlig support i alla frågor. Men om man nu har möjlighet att överklaga och faktiskt är förbryllad över vad som skett och vill ha raka besked om varför så det inte ska upprepas borde man faktiskt få ett svar.

Har haft ett konto på Facebook sedan januari 2008 och mitt användande har varit detsamma hela tiden men plötsligt inbillar de sig att jag är en ”dator” med mera istället för att svara på överklaganden och få det utrett.

Följden har blivit att jag plockar bort MITT innehåll och tittar alltmer sällan in på Facebook då Facebook INTE är INTERNET utan bara en del av det, låt vara med en dominerande position. Finns andra arenor på internet att nyttja när besvikelsen tar över.

De kan ta sina algoritmer, kassa support, fobi mot hud med mera och mer eller mindre dra åt helvete 😉

Lämna ett svar